Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Osa myynnissä olevista tuotteista on yksittäiskappaleita ja poistuvat valikoimasta, kun tuote on myyty.


Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan sovittu tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Mikäli Oakslope sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Oaklsope ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Maksutapana toimii Stripe korttimaksu


Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan ennakkoon ja suorituksen saatuamme lähetämme tuotteet postin tai matkahuollon kautta. Saat seurantanumeron, kun tuotteet on lähetetty.
Voit noutaa tilauksesi sopimuksen mukaan myös Vantaan verstaalta. Sovithan noudon ajankohdan aina etukäteen sähköpostitse info@oakslope.fi.
Toimitusaika on riippuvainen kuljetusyrityksen toimitusajoista, mutta tavallisesti kotimaahan n. 1-5 päivää siitä kun tuotteet on lähetetty.Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut ovat kotimaassa alk. 9,90€. pienille tuotteille. Isoimmille tuotteille rahti lasketaan tapauskohtaisesti. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella.
Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, esteistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Mikäli tilauksesi toimitus viivästyy jostain syystä, ilmoitamme siitä sinulle.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@oakslope.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on paketista tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyritykselle.


Tilaustuotteiden toimitusaika on aina tapauskohtainen.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättämiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Odie’s Oil tuotteissa sinetti paikallaan.
Tilaustyönä valmistettavia tuotteita ei koske kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautus-/peruutusoikeus, mikäli tuote on toteutettu asiakkaan toiveiden mukaisesti. (Palautusoikeus on rajoitettu kuluttajasuojalain 6. luvun pykälän 16 mukaisesti).
Palautuksista oltava aina ensin yhteydessä info@oakslope.fi
Liitä viestiin nimi, puhelinnumero sekä palautuksen mahdollinen syy.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Virheettömien tuotteiden palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.
Mikäli kyseessä on virheellinen toimitus, tai tuotteessa on selkeä valmistus- tai materiaalivirhe, Oakslope vastaa palautuskustannuksista. Muista pyytää postista kuitti palautuksesta!


Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista. Emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus-ja toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00