Erittäin riittoisat Odie’s tuotteet puupintojen viimeistelyyn, stabilointiin ja hoitoon. Soveltuu myös nahka, muovi, metalli, kivi- ja betonipinnoille.

Oakslope WoodWorks & Stuff on Suomen virallinen Odie’s Oil jälleenmyyjä. Odie’s tuotteet on markkinoiden parhaita puun viimeistelyyn, suojaukseen ja stabilointiin tarkoitettuja pintakäsittelytuotteita. Odie’s soveltuu myös nahan, metallin, muovin, kiven ja betonin käsittelyyn. Tuotteet on elintarviketurvallisia eikä ne sisällä lainkaan myrkyllisiä kemikaaleja / liuottimia. Odie’s on jopa 20 kertaa riittoisampi perinteisiin pintakäsittelytuotteisiin verrattuna ja suojan saavuttaa jo yhdellä kerroksella. Odie’s pintakäsittelytuotteet ovat autenttisia kovavahaöljyjä, jotka on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista. Toisin kuin monet muut merkkituotteet, Odie’s pintakäsittelytuotteet ovat helppokäyttöisiä ja takaavat paitsi loistokkaan myös kestävän lopputuloksen.

Kaikki Odie’s tuotteet on myrkyttömiä ja elintarviketurvallisia. Turvallinen siis kaikille: lapsille, lemmikeille ja ympäristölle!

Tästä Odie’s Oil tuotevalikoimaan.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00